(ВІДЕО) У ногу з часом: на Закарпатті викрили ділка, який з війною змінив профіль діяльності

НАЗАД
16 квiтня 2024 13:15

Рахівчанина, який намагався переправити через кордон 35-річного чоловіка, викрили правоохоронці на Закарпатті. Чергового «клієнта» ділок планував переправити з України в Румунію річкою Тиса.

Переправник неодноразово потрапляв у поле зору оперативників Мукачівського прикордонного загону як організатор тютюнової контрабанди. З початком повномасштабного вторгнення контрабандист «перекваліфікувався» у переправника осіб через кордон.

Також він є рідним братом злочинця, засудженого на 15 років за вбивство у 2018 році начальника відділу прикордонної служби «Ділове» Вадима Березенського.

В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 ККУ спільна міжвідомча група зі співробітників оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону та Рахівського райвідділу поліції ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва Рахівської районної прокуратури затримала зловмисника у момент передачі йому неправомірної грошової винагороди у розмірі 2300 доларів США.

Рахівчанину вже оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Слідчі дії щодо встановлення всіх обставин злочину тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси